Četvrtak, 19 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Sjenila za aute za ugodnu vožnju bez napora

Odlično rješenje za ovaj problem su sjenila za aute. Osim što su praktična i jeftina, sjenila za aute ne zahtijevaju nikakvu posebnu montažu i skidaju se jednostavno kao što se i postavljaju. Iako mnogi misle da je kupnja sjenila jednostavna stvar, ipak postoje neke činjenice koje bi trebali znati prije odlaska u kupnju. Prvo što morate znati jest da postoji nekoliko vrsta sjenila za automobil i da se razlikuju po cijeni, kvaliteti i količini zaštite koju pružaju.

Sjenila za automobil
Najpraktičnija i najjednostavnija sjenila za automobil

Vrste sjenila za auto

Najjeftinija i najjednostavnija opcija je kupnja tzv. vakuum sjenila za auto koje doslovno možete kupiti u svakom supermarketu. Takvu su sjenila proizvedena iz sintetike, brzo blijede pod utjecajem sunca i često mijenjaju oblik pa su dobra samo kao kratkotrajno rješenje.

YouTube video

Zbog povoljne cijene sjenila za automobil mogu se često mijenjati i kupovati, ali nikada ne pristaju savršeno na automobilske prozore. Ova su sjenila posebno interesantna djeci, jer se često proizvode s printom likova iz crtanih filmova, super junaka ili šarenih boja.

Slični postovi: