Subota, 2 srpnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Hrvatski hosting za pomoć u uspjehu tvrtke

Paketi hrvatskog hostinga

Kako sve na bi ostalo samo na različitim vrstama, a i kako bi se tvrtke koje nude ove usluge i primjerice usluge kao što je registracija domene mogle razlikovati, nude razne pakete smještaja web stranica. A ti paketi se razlikuju u brojnim sitnicama, kao što su broj e-mail adresa koje korisnik može koristiti, uključene antivirusne zaštite, poddomene koje su korisniku na raspolaganju i slično. Svaki od tih paketa ima jasno definirane usluge koje sadrži, a ovisno o broju uključenih usluga se na kraju razlikuje i cijena.

Registracija domene je jednostavan postupak

Registracija domene je postupak u kojem ćete odabrati određenu domenu te je dobiti na korištenje na određeni period. Uglavnom se radi o periodu od godinu dana, nakon čega se registracija domene mora obnoviti, no moguće je i odmah se odlučiti za duži period. 

Sam postupak je vrlo jednostavan. U prvom koraku ćete morati unijeti željeni naziv domene i ekstenziju. Ukoliko je oboje slobodno, moći ćete nastaviti. U suprotnom, nešto ćete morati promijeniti. Naime, ne mogu postojati dvije potpuno iste domene, koje imaju isti naziv i istu ekstenziju. Pronađete li kombinaciju koja je slobodna, registracija domene se nastavlja i nakon što ispunite određene podatke, od osobnih do onih o plaćanju, vaša željena domena će biti registrirana i moći ćete je koristiti.

YouTube video

Sada vam preostaje još samo da je povežete s web stranicama koje ste prebacili na određeni server i korisnici će upisivanjem te adrese domene u svoj preglednik moći brzo i jednostavno doći do vaših stranica. 

Slični postovi: