Četvrtak, 26 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Krovna kutija riješit će vječni nedostatak prostora

Kada govorimo o kupnji krovnih kutija za automobil i organizaciju stvari za put, važno je znati kako je u ovom smislu kupovine automobilskih dodataka, važno znati kako nije poželjno kupovati modele jako velikog kapaciteta, ako već u početku znate da ih nikada nećete u potpunosti iskoristiti. 

Naime, modeli većeg kapaciteta su znatno skuplji, također znatno utječu na potrošnju goriva tijekom vožnje i aerodinamiku automobila. Ukratko, zaista nema smisla kupiti nešto što nećete u potpunosti iskoristiti te ono što će vam otežavati put, posebno kada je on dug.

Krovna kutija
Krovna kutija atraktivnog dizajna

Nekoliko korisnih savjeta za korištenje autoopreme

Kako biste maksimalno iskoristili svoju postavljenu krovnu kutiju te kako bi vas ona što duže služila, važno je znati nekoliko važnih stvari:

  • ukoliko je ne planirate koristiti dulje vrijeme, skinite je s automobila
  • ne zaboravite je zaključati kada se parkirati
  • ne zaboravite je zaključati krovnu na krovne nosače, ako je prevozite na krovu
  • prilikom slaganja stvari u nju, stvari raspodijelite po cijeloj kutiji i to uredno kako bi opterećenje bilo podjednako na svakom dijelu
  • odaberite kapacitet s obzirom na svoje stvarne potrebe

Birajte poznate i sigurne krovne nosače

S obzirom na to da današnji automobili imaju drugačije oblikovan rub krova, pričvršćivanje krovnih nosača je postalo puno sigurnije, ali nešto i nešto složenije. A sve to zbog potrebe za kupnjom odgovarajućih priključaka koji odgovaraju točno vašem modelu krova, a ponekad i modelu automobila, što ovisi od proizvođača do proizvođača.

YouTube video
Video: Tipski krovni nosači

Stručnjaci savjetuju kako je najbolje da se kupuju krovni nosači za auto poznatih tvrtki i u poznatim i u poznatim internetskim trgovinama poput Withcar, jer oni će vam sigurno pružiti potrebnu kvalitetu i sigurnost. 

Slični postovi: