Utorak, 18 lipnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Krovni nosači za siguran prijevoz tereta

Gdje se mogu kupiti krovni nosači?

Ako ste u potrazi za kupnjom krovnih nosača, tada svakako morate obratiti pažnju na online trgovine, koje nude odlične cijene i poznate brendove. Naš prijedlog su kvalitetni Nordrive krovni nosači koje možete kupiti u web trgovini Withcar. U ponudi su dostupni modeli za razne vrste automobila, a na vama je da izaberete koja vrsta nosača vam treba. Jednostavno odaberite artikle koje želite naručiti, izvršite narudžbu i paket će biti dostavljen na vašu kućnu adresu.

Krovna kutija za putovanja

U današnje vrijeme ljudi sve više biraju manje gradske automobile, jer im je tako lakše voziti po gradu i parkirati vozilo. Problem se javlja kada odluče ići na putovanje, jer u malom automobilu punom putnika mjesto za prtljagu je ograničeno.

Krovna kutija za auto
Krovna kutija – dodatrni prtljažnik vašeg automobila

U tom slučaju će vam pomoći automobilska krovna kutija koja se jednostavno montira na automobil i služi kao dodatno mjesto za prtljagu.

Odabir krovne kutije

Prilikom odabira krovne kutije pažnju morate obratiti na nekoliko stvari. Imajte na umu dimenzije krova vašeg automobila, kako ne biste kupili preveliku kutiju. Krovna kutija automobila se bira prema sljedećim karakteristikama:

  • veličina
  • izgled
  • aerodinamika
  • kvaliteta
  • sigurnost

Prilikom kupnje u obzir morate uzeti sve ove karakteristike i potruditi se da auto krovna kutija bude sve što vam je potrebno. Krovna kutija, kao i razni drugi auto dodatci, se može kupiti u web trgovini Withcar, po odličnim cijenama i širokoj ponudi. 

Teret u krovnoj kutiji

YouTube video
Kako montirati krovne nosače i kutiju

Krovna kutija je jednaka kao i prtljažnik vašeg automobila, veoma je bitno da pazite koji teret postavljate u nju, jer prilikom vožnje bi se lomljivi teret mogao lako uništiti zbog podrhtavanja. U tom slučaju pobrinite se da prikladno pričvrstite teret.

Slični postovi: