Četvrtak, 28 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

Maske za telefon čuvaju vaš telefon od oštećenja

Maske za telefon najbolja su zaštita koju možete imati od oštećenja pri padu. Ipak, nije svaka maska ista, stoga prije kupnje provjerite što kupujete. Generalno govoreći, tvrda plastika nije najbolji izbor osim ako nije posebno dizajnirana, jer će udar prenijeti direktno na mobitel. S druge strane, gumene maske za telefon bolje apsorbiraju udar, no brzo se zaprljaju i nisu primjerene za nošenje u džepovima.

YouTube video

Silikonske varijante nude najbolje od oba svijeta, a uz to su primjerene i za lijepljenje dodataka, poput dodatnih držača. Kada kupujete masku za telefon također pokušajte pronaći model kojemu rub maske oko ekrana i kamere seže nekoliko milimetara više od samog telefona, tako ako vam telefon ispadne neće udariti direktno ekranom o tlo.

Ljepota telefona na prvom mjestu

Maske za telefon

Maske za telefon također su savršena šansa da personalizirate svoj telefon. Osim što na internetskim ili lokalnim trgovinama možete kupiti modele u širokom nizu raznih boja i motiva, mnogi internetski servisi također nude mogućnost ispisa na njih, tako da ih možete urediti po volji.

Slični postovi: