Utorak, 18 lipnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Čuvajte mobitel na sigurnom u futroli za mobitel

Klasične futrole za mobitele najčešće se rade u univerzalnim veličinama, što potragu za odgovarajućim modelom čini jednostavnijom. Ipak, kod kupnje svakako isprobajte futrolu za telefon, kako biste vidjeli odgovaraju li njene dimenzije vašem telefonu. 

Planirate li je koristiti skupa s maskom ili pak uz popsocket za telefon, svakako kupite model koji je nešto veći od samog telefona. To će omogućiti jednostavnije izvlačenje i vraćanje mobitela u futrolu nakon što ste gotovi s njegovim korištenjem. Preuske futrole za mobitel također će se tijekom vremena razvući ili pak popucati na šavovima, što može utjecati i na njihovu trajnost.

Kvalitetni materijali dodataka za mobitel

Uz samu veličinu, kod odabira futrole za mobitel, koje možete kupiti na Gizzmo.hr, dobro je obratiti pozornost i na materijal od kojega je napravljena.

YouTube video

Materijali poput vune i tkanine izgledaju lijepo, no neće vam ponuditi mnogo u smislu zaštite od udaraca ili vode, pa ih treba izbjegavati. Uz to, tijekom vremena mogu se razvući i izgubiti svoj oblik, zbog čega će brzo početi izgledati istrošeno. 

Sigurnije držanje uz popsocket za telefon

Današnji mobiteli mnogo su veći nego oni od prije desetak godina. Iako je to donijelo mnoge pozitivne aspekte što se tiče korištenja, jedna negativna strana jest što ih je teže držati u rukama dok ih koristimo. Upravo radi toga, dodatak kao što je popsocket za telefon odličan je pomagač.

Popsocket za telefon

Postavljanje popsocketa na mobitel veoma je jednostavno. Sve što trebate jest zalijepiti ga na stražnju stranu maske ili samog telefona, na mjesto koje vam odgovara i popsocket za mobilni telefon spreman je za korištenje.

Slični postovi: