Nedjelja, 28 studenogaStranica o Hrvatski
Shadow

Maske za mobitel odlična su zaštita u slučaju nepredvidljivog pada

Preklopne maske za mobitel odlična su zaštita za čuvanje mobitela, te čuvaju cijeli mobitel za razliku od silikonskih ili plastičnih gdje je ekran nezaštićen. Najpopularnije su kožne preklopne, a ova vrsta je popularnija kod starijih generacija. Iako na prvi pogled izgledaju kao odlična zaštita, prilikom padova nerijetko dolazi do pucanja plastike koja pridržava mobitel u maskici, a s druge strane i korištenje mobitela u preklopnoj maskici je dodatno otežano.

Maske za mobitel

Silikonske maskice

Najpopularnije zbog jednostavnosti i tankog dizajna su zasigurno silikonske maske za mobitel. Na ovaj način vaš mobitel je zaštićen bez da je rukovanje sa njime otežano. Silikonska maskica pruža odličnu zaštitu uređaju u slučaju pada, no problem se stvara zbog nezaštićenog ekrana. U slučaju pada mobitela ekranom prema tlu na neku izbočinu vrlo vjerojatno će doći do puknuća.

YouTube video

Upravo zbog toga ukoliko ste se odlučili na silikon koji će kod pada ublažiti udarac, kao dodatnu zaštitu za ekran u slučaju pada na direktno na njega trebali biste zalijepiti dodatno staklo.

Slični postovi: