Nedjelja, 3 ožujkaStranica o Hrvatski
Shadow

Promotivni darovi kao učinkovit oblik promocije

Ako u svom poslu često surađujete s istim poslovnim partnerima, svakako je dobro da i njih barem povremeno darujete. Uvijek se isplati istražiti što oni vole te za svakog od njih napraviti neki personalizirani poslovni poklon. Time će im dati do znanja da vam je stalo do vaše suradnje te će suradnja sigurno biti i još bolja u budućnosti.

Kemijske olovke kao promotivni darovi
Kemijske olovke kao promotivni darovi

Odlična opcija su i razne poklon košare prepune raznih delicija, poput vina, narezaka i sličnog. Takve stvari većina ljudi voli i cijenit će ih kao poklon, a dostupne su u raznim varijantama. 

Nemojte zaboraviti pokloniti darove i zaposlenicima

Zaposlenici su temelj uspjeha neke tvrtke. Kada su oni sretni i zadovoljni na radnom mjestu, tada s puno više truda i posao obavljaju još kvalitetnije. Zbog toga vi kao poslodavac morate voditi računa o njima i brinuti se da se osjećaju cijenjeno.

YouTube video
Zašto ne biste poklonili powerbank kao promotivni dar?

Mnogi će reći da je plaća glavni faktor koji čini sretnog radnika, ali ima i puno više stvari koje djeluju pozitivno. Poklanjanje promotivnih darova zaposlenicima je također jedna od stvari koja može biti vrlo korisna.

Moć promotivnog tekstila

Promotivni tekstil koji možete poklanjati svojim zaposlenicima, poslovnim partnerima ili kupcima može biti raznih namjena. Najćešće se tako poklanjaju odjevni predmeti, kao što su:

No, često se i razne vrsta kapa, kao što su zimske vunene ili šilterice, koriste kao promotivni tekstil. Zapravo, mogli bismo reći da se na bilo kakvu vrstu tekstila možete ugravirati neki željeni promotivni tekst, natpis, dodati logotip i slično. 

Na vama je samo da odredite koliki vam je budžet, koga sve želite darivati i koliko komada vam je potrebno. Ako je riječ o manjem broju promotivnog tekstila, onda se možete odlučiti i za neke skuplje varijante, primjerice promo SoftShell jakne. Ako je riječ o puno komada, onda će i najjeftinije T-Shirt majice s natpisom i logotipom biti zadovoljavajuće rješenje.

Slični postovi: