Četvrtak, 26 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Sandale Ipanema iz Brazila prema svijetu

Sandale Ipanema od malih nogu

Osim ženskih i muških japanki te brojnih drugih modela, Ipanema u svom asortimanu nudi i sandale za djecu pod nazivom Ipanema Summer VII Baby. Naime, one su vrlo privlačne djeci jer ih odlikuje velik broj šarenih uzoraka na donjem dijelu, kao i velik izbor boja.

YouTube video
Video: Sandale Ipanema

Ovi modeli izrađeni su od kvalitetne plastike koju karakterizira visoka mekoća i izdržljivost zbog čega su vrlo udobne cipele za nošenje. Kao i sandale Ipanema za odrasle, i ove su vrlo udobne za nošenje što je iznimno bitno kada je u pitanju dječje hodanje. Prednji dio ukrašen je likovima različitih životinja zbog čega su još zanimljivije djeci, a ujedno su i moderne.

Ženske sandale kao popularna obuća ljeti

Dolaskom toplijeg vremena, brojne žene kreću u pohod za savršenim ženskim sandalama u kojima će provesti cijelo ljeto. Ovisno o tome koliko im je bitna udobnost, ali i ovisno o tome o kakvoj prigodi se radi žene biraju između modela s ravnim potplatom i onih s s visokim poplatom.

Ženske sandale
Ženske sandale sa ravnim i tankim potplatom

Isto tako, ženske sandale mogu biti dizajnirane na način da uz pomoć remenčića fiksiraju stopalo pa su otvorena i na prstima i na peti, mogu biti zatvorene na peti, a otvorene na prstima, a mogu biti otvorene samo na palcu. Vrlo je važno osim visine potpetice ženske sandale odabrati i prema obliku svoje noge jer ne odgovaraju svi modeli svim oblicima noge, a to je vrlo važno za segment udobnosti. Srećom, veliki asortiman u trgovinama s obućom će omogućiti svakoj ženi da pronađe najbolji model za sebe. 

Slični postovi: