Četvrtak, 30 lipnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Probudite proljetnu energiju u sebi uz simpatične sandale

Iako mnoge žene pri potrazi za sandalama prije svega traže par koji izgleda elegantno, zaigrano i lijepo, na umu treba imati i njihovu udobnost. Planirate li se baciti u shopping, prije no što kupite sandale (infashionshop.hr) razmislite o tome koliko su vam udobne. Radi li se o posebnoj prigodi, važno je da u njima možete izdržati nekoliko sati bez da vam „otpadnu stopala“, no tražite li par za svakodnevno korištenje važno je da su one zbilja udobne kako biste ih uistinu mogle nositi svaki dan.

Sandale

Stoga provjerite debljinu potplata, mekoću uloška i potporu koju vam one daju kada ste u njima, pogotovo hodate li mnogo! Velik broj modela ima tanak i neudoban potplat i tvrd uložak, koji već i nekoliko minuta hoda može pretvoriti u bolno iskustvo.

Remenčići koji stvaraju probleme

Cilj svake sandale je ostaviti vašem stopalu što je više prostora moguće da diše. Upravo radi toga, mnoge imaju mnogo malih remenčića i vezica koje se omataju oko stopala, ali ne i puno drugog materijala.

YouTube video

Vaša stopala ipak mogu nateći, pogotovo hodate li mnogo ili ako je vani uistinu vruće, a svi mali remenčići i vezice tada se mogu pretvoriti u vašeg najgoreg neprijatelja. Umjesto bolnih i neugodnih crvenih otisaka na stopalima koje mogu prouzročiti uski modeli, potražite par s prilagodljivim ili elastičnim remenčićima koji će biti udobniji za hod.

Pripazite s potpeticama

Sandale s potpeticama apsolutni su hit svake sezone! Ipak, birate li one za svakodnevne prigode, odabir vrtoglavo visokih potpetica vjerojatno nije najpametnije rješenje

Slični postovi: