Nedjelja, 14 srpnjaStranica o Hrvatski
Shadow

U Sloveniji ima mnogo škola skijanja

Slovenija je u posljednjih nekoliko godina prepoznata kao odlična skijaška destinacija. Iako je to površinom nešto manja država, obiluje vrlo zanimljivim planinskim masivima. A upravo na njima su izgrađena mnoga skijališta. Također, na tim masivima se uređene mnoge skijaške staze koje privlače jako mnogo skijaša iz svih dijelova svijeta. No, u Sloveniju dolaze čak i oni koji nemaju većeg skijaškog znanja i oni koji uopće ne znaju skijati. Za njih je škola skijanja Slovenija idealna opcija.

Škola skijanja Slovenija ima brojne prednosti

Usporedi li se bilo koja škola skijanja Slovenija sa nekom školom skijanja u nekoj drugoj državi, odmah se mogu uočiti brojne prednosti. Jedna od prednosti je nešto niža cijena u odnosu na ostale države. Naime, Slovenija još uvijek ne spada u one razvikane skijaške destinacije, poput Švicarske ili Austrije, iako nudi vrlo mnogo za manje novca.

S druge strane, mnoštvo škola skijanja Slovenija ima diljem cijele države. A ono što je vrlo bitno za one koji dolaze automobilom je prometna povezanost. A u tom pogledu je Slovenija idealna destinacija. Iako su škole skijanja uglavnom smještene na skijalištima na planinama, do većine njih je moguće doći automobilom.

Stručni instruktori

U svim školama skijanja u Sloveniji rade iskusni instruktori skijanja. Riječ je o osobama koje imaju dugogodišnje iskustvo u skijanju, a isto tako posjeduju i određene certifikate za podučavanje. Iako je škola skijanja Slovenija koncipirana kao grupno podučavanje, odnosno polaznici su podijeljeni u grupe, instruktori će se truditi uvijek svakome pomoći i individualno. A kako bi još bolje mogli prenijeti svoje skijaško znanje, na početku će instruktori polaznike podijeliti u nekoliko grupa. Te grupe formiraju se na osnovi znanja svakog pojedinog polaznika. Oni koji nisu nikad skijali bit će smješteni u početničku grupu, a ostali će se rasporediti u grupe ovisno o svom znanju. Na taj način će instruktor moći bolje koncipirati svoju poduku te će onima bez imalo znanja pristupiti na odgovarajući način, odnosno krenut će od samih osnova. Instruktor koji će podučavati grupe onih koji već imaju neko znanje će također njima pristupiti na odgovarajući način, odnosno preskočit će one osnovne dijelove koje već znaju.

YouTube video

Slični postovi: