Nedjelja, 4 prosincaStranica o Hrvatski
Shadow

Zašto nastaju bore i kako koristiti kremu protiv bora?

S godinama koža gubi hidrataciju i čvrstoću te nestaje mladenački, zdrav sjaj kože. Kao posljedica navedenkog, na površini kože počinju javljati bore. Osim procesom starenja na nastanak bora velik utjecaj ima prekomjerni unos kofeina, nepravilna prehrana, pušenje te stres, s kojim se susreće sve više ljudi u svakodnevnim obvezama. Bitno je naglasiti da na nastanak bora utječe dehidracija kože, stoga je važno da brinete za dovoljan unos tekućine tijekom dana.

Naravno, ukoliko bore nisu izražene početak korištenja može biti i u kasnijoj dobi života. Bitno je naglasiti da je preporučljivo započeti njegu kože prije pojave dubokih i izraženih bora, kako bi se održao zdrav i sjajan izgled kože i u kasnijoj dobi.

Uvijek se odlučite na kreme koje imaju testere ili mogućnost testiranja proizvoda u roku 30 dana, kao što je moguće kod kreme protiv bora 4D Hyaluron. Za svaku kremu je potrebno neko vrijeme, stoga budite strpljivi i koristite kremu prema uputama, jer možda je upravo ta krema vaša najbolja krema protiv bora.

https://www.youtube.com/watch?v=p9PpS1309Tc

Slični postovi: