Subota, 2 srpnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Bežične slušalice za nesmetano uživanje u glazbi

Raznovrsnost oblika i veličina slušalica

Bežične slušalice za mobitel i druge uređaje se danas proizvode u tri standardna oblika:

  • naglavne- rade po istom principu kao i žične slušalice te su najbolji izbor za kućnu upotrebu ili one koji žele maksimalno uživati u zvuku i zvučnim efektima. Odličan su izbor ukoliko ih mislite uparivati s laptopom te na taj način slušati svoju omiljenu seriju ili film.
  • one koje se postavljaju na uho- kao i naglavne, rade po principu kao istovrsne žične slušalice
  • one koje se postavljaju u uho- značajno su skuplje, lakše ih je izgubiti. Najpraktičnije su za osobe koje se bave nekom sportskom aktivnošću jer najmanje ometaju, a ujedno su i vrlo malene i praktične pa ne zauzimaju puno mjesta. 

Veliki izbor modela možete pronaći nudi i web trgovina Silux pa svakako provjerite njihovu ponudu.

Princip rada bežičnih slušalica

Bežične slušalice najčešće rade tako što se s mobilnim telefonom, prijenosnim računalom ili tabletom spajaju putem Bluetootha. Spajanje se odvija na jednostavan način jer ih većina uređaja odmah prepoznaje kao dostupan uređaj te je dovoljno odabrati opciju „poveži“ na mobilnom telefonu te će se potom ta dva uređaja upariti. 

YouTube video

Veliki izbor online

Iako se veliki izbor modela može pronaći u lokalnim trgovinama, još veći izbor možete pronaći i na internetu. Silux online trgovina nudi brojne modele podijeljene u više različitih kategorija. Silux je sinonim za kvalitetu kada su u pitanju autodijelovi, no svoju ponudu proširio je i najkvalitetnijim modelima bežičnih slušalica koje će osigurati da uživati u odličnom zvuku gdje god se nalazili.

Slični postovi: