Nedjelja, 3 ožujkaStranica o Hrvatski
Shadow

Učinkovito podmazivanje motora za dugotrajni nesmetan rad

Što je prvi broj broj manji, to će ono bolje teći. Kako biste bili sigurni da ćete kupiti ono odgovarajuće za vaše vozilo, svakako se savjetuje da pratite upute proizvođača vašeg modela auta. Oni navode koje motorno ulje je najbolje za vrstu motora koji je ugrađen i na temelju njega biste trebali obaviti kupnju.

Motorna ulja Liqui Moly
Sintetičko motorno ulje Liqui Moly 5W40

Taj podatak odnosi se na točne oznake na pakiranju (npr. 5W-30), dok se za samog proizvođača sami možete odlučiti. Kao što je već navedeno, Liqui Moly je tvrtka koja nudi sve potrebno za vašeg limenog ljubimca.

Liqui Moly dodaci za automobile

Danas se na tržištu mogu pronaći autodijelovi i autooprema raznih proizvođača, ali kao što je slučaj i s drugim industrijama, postoje oni koji se se već dokazali i pozicionirali na tržištu. Liqui Moly dodaci za automobile spadaju upravo u tu kategoriju. Ova tvrtka proizvodi visokokvalitna motorna ulja za automobile različitih gradacija. Tako u njihovoj ponudi možete pronaći sve potrebne vrste koje vam trebaju za vaše vozilo. 

YouTube video

No, asortiman Liqui Moly proizvoda tu ne staje i u njihovoj ponudi tako možete pronaći još i razne proizvode za održavanje vozila, servisiranje, aditive, maziva i slično. Sve o njihovim proizvodima možete pronaći na njihovoj web stranici, a njihove proizvode možete kupiti i u nekim web trgovinama koje prodaju autodijelove i autopremu. Tako se veliki asortiman Liqui Moly proizvoda može pronaći i u Silux web trgovini, sve na jednom mjestu. Stoga, provjerite cijeli asortiman njihove ponude i pronađite ono što vam je potrebno za vaš automobil. Kupnjom Liqui Moly proizvoda sigurno nećete pogriješiti.

Slični postovi: