Četvrtak, 26 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Kozmetika dostupna svima

NYX Professional Makeup je kozmetički brend koji je osnovan u Americi 1999. godine, a iz godine u godinu njegova popularnost diljem svijeta samo raste. Ono zbog čega je NYX Professional Makeup postao tako popularan je činjenica da su u svojim proizvodima spojili kvalitetu i pristupačnu cijenu. Takvim pristupom suprotstavili su se skupim brendovima koji su bili teško dostupni širim masama i pristupačnim drogerijskim proizvodima čija kvaliteta nije bila dobra.

YouTube video
Video: NYX makeup

O uspješnosti ovog brenda govori i činjenica da su u prvih godinu dana postojanja zaradili 2 milijuna dolara. Upravo time, NYX makeup je pokazao kako profesionalna šminka ne mora biti skupa, a može biti dostupna svima. 

NYX makeup u Hrvatskoj

Kao i većina svjetskih brendova, tako i NYX makeup dugo vremena nije bio dostupan u Hrvatskoj te su mnoge Hrvatice posezale za online kupovinom kako bi isprobale neke od najprodavanijih proizvoda. Prva fizička NYX trgovina otvorena je u listopadu 2016. godine u Zagrebu. 

NYX makeup poznat je po raznolikosti svoje ponude
NYX Professional Make Up

Osim nje, danas je NYX kozmetika dostupna i putem raznih web trgovina.

Najprodavaniji kozmetički proizvodi

Iako je NYX makeup poznat po raznolikosti svoje ponude, neki proizvodi su se ipak izdvojili kao najprodavaniji te ih svakako vrijedi isprobati ukoliko se tek susrećete s ovim brendom. Neki od njih su:

  • Soft Matte Lip Cream
  • HD Studio Photogenic Concealer
  • Jumbo Eye Pencil
  • Butter Gloss
  • Total Control Drop Foundation
  • Micro Brow Pencil
  • NYX HD Finishing Powder

Svaki od njih namijenjen je određenenom tipu kože pa prije kupnje dobro pročitajte deklaraciju i pronađite najbolje za sebe.

Favoriti ljeta u svijetu kozmetike

S obzirom na svjetsku popularnost ovog brenda, ne čudi da je cijeli svijet zaluđen svakom novom kolekcijom koju NYX pusti u prodaju. Tako je i sa ljetnom kolekcijom, a evo i nekoliko favorita:

  • Away me glow liquid booster– služi za razbuđivanje sivog i beživotnog tena, dajući mu zdravu blistavost. Ovaj proizvod dolazi u 4 nijanse: Zoned Out (bijelo-plava boja), Glazed Donuts (šampanjac boja), Snatched (rozo-plava boja), Untamed (brončana boja)
  • Worth The Hype NYX maskara– maskara koja daje duljinu i volumen te podiže trepavice. Osim u crnoj boji, mže se pronaći i u električno plavoj boji.
  • Away We Glow Shadow paleta– paleta se sastoji od 10 raznolikih zemljanih nijansi s kojima se može napraviti bezbroj make up lookova

Bez obzira za što se od navedenog odlučite, možete biti sigurni da su NYX kozmetički proizvodi izrazito kvalitetni te da sigurno nećete pogriješiti.

Slični postovi: