Nedjelja, 4 prosincaStranica o Hrvatski
Shadow

Guste i duge trepavice uz serum za rast trepavica

Duge, tamne i bujne trepavice san su svake žene. Ipak, rijetko koja se može pohvaliti trepavicama koje su baš onakve kakve ih želi, stoga su tijekom vremena razvijena razna pomagala koja omogućuju efekt prekrasnih trepavica. S jedne strane, tu su dobre stare maskare, kojima je moguće postići odlične rezultate unutar granica onoga s čim krećete. Umjetne trepavice idući su korak, koji omogućuje mnogo veći raspon stilova i dužina, ali i određen nivo spretnosti tijekom apliciranja. Još jedna mogućnost je i ugradnja umjetnih trepavica, koja je pak malo veća investicija. Ipak, najjednostavnije rješenje svakako je serum za rast trepavica, koji već u 2 tjedna može polučiti rezultate uz minimalnu količinu truda i vremena s vaše strane.

Jednostavna uporaba

Za razliku od kozmetičkih proizvoda, koje nakon svakog nošenja morate skinuti s lica, te koji mogu izazvati razne probleme, poput isušivanja kože, serum za rast trepavica mnogo je jednostavnije rješenje koje ćete lako uklopiti u svoju večernju rutinu čišćenja kože. Serumi se u pravilu nanose na čistu i suhu kožu, s aplikatorom koji sliči aplikatoru tekućeg tuša, blizu korijena trepavica.

Serum za rast trepavica

Nakon toga serum za rast trepavica je potrebno ostaviti da se osuši i upije u kožu te je ovaj proces bitno ponoviti jednom dnevno kroz dva mjeseca. Nakon toga je potrebno prorijediti uporabu ili u potpunosti stati s uporabom seruma na neko vrijeme. Već nakon dva tjedna, trepavice će se vidno produžiti, postati gušće i potamniti, što je relativno kratak period za vrlo velike rezultate.

Obećavajući rezultati

Iako je seruma za rast trepavica na tržištu mnogo, svi rade na otprilike isti način. Faze rasta trepavica dijele se u fazu rasta, mirovanja i ispadanja, koje sveukupno traju između 3 do 5 mjeseci. Kada trepavica ispadne, folikula na njenom mjestu kratko vrijeme miruje, nakon čega se započinje novi ciklus. U pravilu, serum za rast trepavica produžuje fazu rasta, čime se postižu duže trepavice.

YouTube video

S druge strane, serumi često sadržavaju hranjive tvari, koji čuvaju, hrane i jačaju trepavice bez obzira na fazu u kojoj su, čime omogućuju održavanje zdravog i sjajnog izgleda. Također, pomažu popraviti štetu koja zna nastati od kozmetičkih preparata poput maskare. Duge i guste trepavice nikada nije bilo lakše postići, a sjajni rezultati o kojima svjedoče mnoge djevojke svakako su dobar razlog da ih i vi isprobate.

Slični postovi: