Srijeda, 6 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

Prijevoz raznih dodataka na autu pomoću krovnih nosača

Kada se kupuju krovni nosači za auto, morate pripaziti na neke stvari kako biste ih uopće i mogli postaviti na automobil. Ukratko, morate kupiti one koji će odgovarati modelu vašeg auta. Osim kupnje odgovarajućeg modela, morate pripazite i na još neke sitnice:

  • od kojeg su materijala izrađeni
  • jesu li dobro zaštićeni gumom kako se ne bi oštetio krov auta
YouTube video
Univerzalni krovni nosači Nordrive

Za to se sve uvijek možete raspitati u trgovini te će vam oni pomoći pri odabiru idealnog modela. Naravno, ako planirate postavljanje krovne kutije na auto, raspitajte se i da kupite sve na jednom mjestu, za dodatan popust.

Mnogima treba prijevoz bicikala autom

Posebna vrsta su krovni nosači za bicikle. Predstavljaju odličnu opciju za sve one koji vole voziti bicikl, a često putuju te žele ponijeti bicikl sa sobom. Većina automobila ima malen prtljažnik u koje ne možete smjestiti bicikle pa su sve popularniji postali automobilski krovni nosači za bicikl. Prije njihove kupnje svakako izmjerite bicikle koje namjeravate prevoziti kako biste kupili pravilne dimenzije nosača. 

Krovni nosači za bicikle
Krovni nosači za bicikle

Osim toga, važni su i materijali od kojih su oni izrađeni. A svakako provjerite i koliko bicikala ćete moći prevoziti njihovim korištenjem. Još neke stvari na koje morate obratiti pažnju pri njihovoj kupnji su:

  • težina nosača
  • nosivost 
  • način montaže
  • postojanje svi potrebnih sigurnosnih certifikata

Budite li pazili na ove sitnice, pronaći ćete najbolji model koji će vam omogućiti na bez problema na krovu auta prevozite jedan ili više bicikala. Naravno, sve na posve siguran i jednostavan način.

Slični postovi: