Subota, 25 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Mnogi imaju problema sa zatvorom

Ipak, svaki organizam je različit te se probava kod svakog pojedinca događa na specifičan način, u specifičnom vremenskom trajanju pa tako neke osobe imaju stolicu i do 3 puta dnevno, dok je to kod nekih 3 puta tjedno što ih ne ometa u normalnom funkcioniranju. Zadnji podatak se uzima kao mjerilo te se smatra da ukoliko osoba ima stolicu manje od 3 puta tjedno ona pati od zatvora.

Glavni uzroci zatvora

Kao glavni uzrok zatvora se ističe užurban način života kojeg prati nepravilna i neraznolika prehrana koja oskudijeva unosom voća, povrća i vlakana. Također, takva prehrana praćena je i nedovoljnim unosom tekućine i sjedilačkim načinom života. Sve navedeno dodatno je popraćeno stresom koji pogoršava situaciju.

Tvrda stolica i zatvor

Osim toga, zatvor kod muškaraca i žena uzrokuju i razne bolesti, upotreba lijekova (lijekovi protiv bolova, diuretici, lijekovi za liječenje Parkinsove bolesti, visokog krvnog tlaka i depresije). Također, usporen rad mišića debelog crijeva može dodatno usporavati prolazak hrane kroz probavni sustav. Donat Mg definitivno je jedno od najboljih rješenja i dostupan vam je na gotovo svakom koraku.

Simptomi ovog problema s probavom

Simptomi zatvora vrlo su individualni, no neki od najučestalijih su bolovi su trbuhu, nadutost, bolno napinjanje i osjećaj punoće i pritiska u rektumu, slabljenje apetita, žgaravica, umor i slabost.

YouTube video
Video: Riješite problem sa zatvorom zauvijek

Svi navedeni simptomi su alarm koji organizam daje jer ne oslobađa toksine već su oni i dalje prisutni u tijelu.  Također, jedan od simptoma je i tvrda stolica i zatvor koja se može pojaviti naglo, može se periodično ponavljati ili trajati kroz dulje vremensko razdoblje.

Slični postovi: