Petak, 12 travnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Narukvicama do potpunog stajlinga

Narukvice su jednostavan, a istovremeno privlačan i uočljiv komad nakita. Izvrsne su za upotpunjavanje bilo koje modne kombinacije u svim prilikama. Zahvaljujući njima možete istaknuti vaš svakodnevni odjevni stil, obogatiti poslovnu odjeću, nadopuniti večernju toaletu.

Pomno odabrana narukvica može biti savršen način isticanja vlastite osobnosti u trenucima kada je to potrebno, primjerice na poslovnim sastancima ili raznim drugim važnim situacijama u kojima se želite istaknuti i biti primijećeni.

Široka paleta različitih modela, oblika, materijala i boja ostavlja vam više nego dovoljno prostora da sakupite kolekciju narukvica po svom ukusu i da ih potom usklađujete s različitim odjevnim kombinacijama.

Bogata i raznovrsna ponuda

Narukvice se ubrajaju u komad nakita koji se može pronaći u nebrojenim varijacijama. Izrađuju se od raznih materijala kao što su metal, plastika, tkanina, koža, guma itd. U posljednje vrijeme posebno popularne, osobito kod mladih, su narukvice izrađene od konca ili špage, s ili bez dodatnih umetaka.

Narukvice mogu biti jednostavnog oblika, jednobojne, jednodijelne, izrađene od samo jednog materijala i bez ikakvih dodataka – drugim riječima jednostavne i klasične. No, postoje i raskošniji modeli poput onih izrađenih od više dijelova, od više različitih materijala i kombinacija boja.

Dodaci na narukvicama su također vrlo cijenjeni, a tržište ih nudi u raznim oblicima i materijalima. Najčešće se izrađuju od metala, drveta, tkanine, stakla, keramike, kristala pa i različitih običnih kamenčića. Ti ukrasi na jedan poseban način ističu narukvicu te ovisno o boji, materijalu i obliku, dodatno pridonose njezinoj unikatnosti i glamuroznosti.

Postoje narukvice bez kopči, kao i one s kopčama koje mogu biti u klasičnom obliku, u obliku remen kopče, vrpce na vezanje i sl.

Kako kombinirati narukvice?

Narukvica je ukras koji svaku odjevnu kombinaciju može učiniti posebnom i jedinstvenom, bilo da se radi o jednostavnoj pa čak i sportskoj odjeći ili pak o nešto elegantnijim odjevnim komadima.

U ozbiljnijim prigodama prikladno je nositi samo jednu narukvicu ili maksimalno dvije slične narukvice, dok se u nešto ležernijim situacijama izbor može bez opterećenja prepustiti mašti.
Tako se može istovremeno nositi više narukvica različitih boja i oblika, s dodacima po želji i ukusu – važno je samo ukusno ih uskladiti.

YouTube video

Nakon klasičnih modela narukvica, najtraženije su one s vječno popularnim dodacima poput kuglica ili perli koje su prikladne za svaku priliku, a svojom elegancijom pridonose ženstvenosti čak i ako je odjeća koju nosimo nešto skromnija. Možda je to samo neka majica, možda i neka od majice s natpisima, koju čete imati na sajmu zbog reklame firmi.

Narukvice u više boja su posebno neodoljive, a najviše ih obožavaju mlađe generacije. One svojim veselim bojama doprinose šarmu i energičnosti, a pogodne su za sve prilike, osim možda za one izuzetno ozbiljne i svečane.

Zahvaljujući svojoj nemjerljivoj funkcionalnosti narukvice se nedvojbeno ubrajaju u onaj komad nakita koji bi zaista svaka dama trebala imati u svom modnom ormariću.

Slični postovi: