Nedjelja, 7 kolovozaStranica o Hrvatski
Shadow

Auto držač za mobitel s punjačem

Još jedno dobro rješenje za automobil je podloga protiv klizanja. Ona se jednostavno zalijepi na vaš automobil, te se na nju mogu staviti stvari poput mobitela ili novčanika i ona će ih zadržati na sebi. Ako vam držač za mobitel nije potreban, jer ne koristite mobitel tijekom vožnje, možete se odlučiti na kupnju podloge. Ona će stvoriti sigurno mjesto u vašem automobilu, za odlaganje stvari tijekom vožnje. Imajte na umu da je izrađena od materijala koji se uslijed dugotrajnog izlaganja suncu može krenuti topiti. Stoga, tijekom ljeta izbjegavajte njeno korištenje.

Držač za mobitel

Pametne narukvice su veoma korisne

Pametne narukvice pojavile su se na tržištu prije nekoliko godina, te su u kratko vrijeme postale izrazito popularne. Kako i ne bi, kada za izrazito male novce pružaju nevjerojatne funkcije. Osim toga, pametne narukvice služe i kao modni dodatak, koji će zasigurno mamiti poglede drugih ljudi. Pametna narukvica M4 2019 ima niz funkcija koje će vam omogućiti da provjerite vrijeme, izmjerite koliki su vam otkucaji srca, koliko radite koraka i jeste li primili nove obavijesti na mobitelu. Pametne narukvice se povezuju s mobitelom putem Bluetootha, a zaslon narukvice koji je osjetljiv na dodir omogućit će vam jednostavno pregledavanje narukvice. Narukvica ima IP67 certifikat, što potvrđuje njenu otpornost na vodu, te tako možete bezbrižno obavljati sve sportske aktivnosti, dok ona prati statistike.

https://www.youtube.com/watch?v=ctlGIMAkivw

Pametne narukvice i pametni satovi su gadgeti budućnosti, čija cijena je znatno niža od mogućnosti koje imaju. Možete ih pronaći u web trgovini Silux, po izrazito povoljnim cijenama. Jednostavno odaberite narukvicu ili sat koji želite naručiti, izvršite narudžbu i proizvod će vam stići na kućnu adresu u kratkom roku. Budite u korak s vremenom i pratite koliko koraka radite, koji su vaši otkucaji srca i kako spavate…

Slični postovi: