Subota, 22 siječnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Nova NYX kolekcija za ljubitelje dobre šminke

Korektor dolazi u nešto manje nijansi. On naime ima 24 nijanse koje također variraju od najbljeđih sve do najtamnijih tonova kože s oboje hladnim i toplim podtonovima. Lagano se nanosi i traje cijeli dan. Također je visoke pokrivnosti te se stoga može nositi i bez tekućeg pudera ispod što ga čini odličnim proizvodom za svakodnevno korištenje.

NYX proizvodi su sve što vam treba

Svi proizvodi također nude proizvode za ljude s neutralnim podtonom i tako upotpunjuju kolekciju. Korištenje proizvoda ove kolekcije skupa dat će vam najglađu, savršenu bazu. Ona će vam pomoći da ostali proizvodi „lijepo sjednu“ na lice te da nemate problema sa suhim dijelovima ili pak onima koji se neprestano sjaje! Proizvodi u ovom kolekciji traju 24 sata na vašemu licu, bez razmazivanja i uvlačenja proizvoda linije vašega lica. Vrlo su ugodni na koži, iako daju vrlo veliku pokrivnost.

YouTube video

Svi proizvodi iz ove kolekcije nisu bili testirani na životinjama, što je također jedna od prednosti. Svi proizvodi osim četkice su veganski. Kolekcija je iznimno popularna zbog spektra svih nijansi i dostupnosti kolekcije svima, zbog svoje izvrsne cijene. NYX makeup također nudi lagan način za pronalazak svoje savršene nijanse na njihovoj stranici što je velika prednost u kupovini online.

Olovka za obrve

NYX Professional Makeup Olovka za obrve
NYX Professional Makeup Olovka za obrve – 3-in-1 Brow Pencil – Charcoal

Još jedan veoma bitan proizvod iz široke NYX kolekcije je njihova olovka za obrve. Osim njih, u ponudi od Pink Panda web shopa nalaze se i neke druge marke poput Essence, Catrice ili Revolution. Svaka od ovih olovka za obrve ima svoje kvalitete i prednosti, a kupnjom NYX kozmetike online dostupne su po veoma niskim cijenama.

Slični postovi: