Četvrtak, 28 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

Redovitim vježbanjem do ravnog trbuha

Činjenica je da je teško očekivati drastične rezultate u kratko vrijeme, no uz neke bolje, ciljane vježbe za trbuh, moguće je ipak postići neke zamijećenije rezultate.

Vježbe za trbuh
Vježbe za trbuh – trbušnjaci

Vježbanje plus odmor

Pogledate li malo po internetu, časopisima, televizijskim programima i slično, pronaći ćete razne informacije o tome koje su učinkovite vježbe (plank vježba) za trbuh. Ima ih jako puno. Svatko je zagovornik određenih vrsta vježbi za trbuh koje pomažu pri oblikovanju mišića. Isto tako, postoje i oni kojima nije cilj samo skinuti nakupljeno salo, već traže vježbe za trbuh za oblikovanje „pločica”.

YouTube video

Riječ je o obliku kada se točno naziru mišići na trbuhu, što je mnogim vježbačima ideal ljepote kojemu bi trebali težiti.

No, problem je što mnogi zagovaraju što više vježbanja i treniranja kako biste došli do rezultata. A činjenica je da mišići rastu za vrijeme odmora, posebno kada spavamo. Zato između treninga treba ubaciti i dovoljno vremena za odmor.

Računanje ovulacije pomaže vam okvirno odrediti plodne dane kada je moguće ostvariti trudnoću ili razdoblje tijekom mjeseca u kojem možete imati spolne odnose bez opasnosti od trudnoće.  Čitajte više …

Slični postovi: