Subota, 9 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

Makeup Revolution kozmetika oduševljava kvalitetom i cijenom

Prije 7 godina (2013. godine) Adam Minto i Tom Allsworth su kreirali kozmetiku Makeup Revolution. U 7 godina postojanja kozmetika je postala planetarno popularna i njeni proizvodi dostupni su na policama diljem planete. Kako i ne bi, kada je pozadina kreatora u kozmetičkoj industriji duga već više od 27 godina. Kozmetika je orijentirana na stvaranje svima dostupnih proizvoda, a u moru jeftinih brendova ističe se svojom kvalitetom.

Makeup revolution

Strateška partnerstva s nekim poznatim trgovinama i online shopovima u veoma kratkom roku rezultirala su pozitivnim ishodima i danas je ova kozmetika jedna od najpoznatijih u svijetu.

Makeup Revolution palete sjenila

Zbog odličnog omjera uloženog i dobivenog Makeup Revolution kozmetika proslavila se je s paletama sjenila. S obzirom na relativno nisku cijenu, ove palete imaju nevjerojatno kvalitetnu pigmentaciju i odličnu teksturu.

YouTube video

Postoje razne nijanse i palete u ponudi, a s kvalitetom konkuriraju i nekim poznatim brendovima koji svoje palete naplaćuju višestruko. U ponudi se mogu pronaći palete s velikim brojem nijansi, a najpopularnije su Makeup Revolution palete sjenila s 30 nijansi.

Slični postovi: