Petak, 8 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

Poigrajte se izgledom uz Catrice kozmetiku

Šminkanje je omiljena aktivnost i dio dnevne rutine bez koje mnogi ne mogu zamisliti početak svakog dana. Šminka vam može omogućiti da istražite svoju kreativnost i pronađete nove stilove, poigrate se bojama i stvorite nove, kreativne izglede. Ipak, kako biste svaki dan mogli kreirati nove i neponovljive izglede, veoma je važno da odaberete kozmetiku koja će vam to omogućiti. 

Catrice je brend s dugogodišnjim iskustvom koji će vam dati šansu da istražite svoju kreativnu stranu i poigrate se zanimljivim idejama – ili pak usavršite svoj stil i učinite ga posebnim, sve uz kozmetiku visoke kvalitete koja će vas osvojit!

Pametan odabir kozmetike

Danas se trendovi u kozmetici mijenjaju gotovo pa svakodnevno, a na policama naših najdražih trgovina nove kozmetičke proizvode možemo pronaći u svakom trenutku. Veoma se lako prepustiti želji i kupiti baš svaki novi kozmetički proizvod na kojega naiđemo, no ako ne kupujete s pažnjom, veoma lako se može desiti da će proizvodi koje ste nabavili biti nekvalitetni ili pak da vam ne odgovaraju. 

YouTube video

To se pogotovo lako može desiti s proizvodima kap što je:

  •  Olovka za obrve
  •  Korektor
  •  Pudera

Upravo kod njih je nijansa iznimno bitna. Upravo radi toga treba birati pažljivo i uvijek odabrati kvalitetu prije svega. To vam može omogućiti Catrice kozmetika, brend koji već godinama police trgovina puni kozmetikom koja je raznolika, kvalitetna i pristupačna.

Dobra baza kozmetike pola je posla

Kada kreirate svoj makeup, dobra baza osigurat će vam da on kraj dana dočeka isti, bez obzira šminkate li se za svakodnevnu rutinu, izlazak u grad ili pak neku posebnu priliku. Kozmetika Catrice je za vas pripremila niz proizvoda uz koje će vaša baza izgledati savršeno. Prije svega, važno je započeti s primerima, koji će omogućiti da vaš makeup traje kroz cijeli dan. Primeri za lice, oči i usne uklonit će brige oko popravljanja šminke tijekom dana i dati vam više vremena da uživate u malim stvarima. Uz dobru Catrice bazu osjećat ćete se sigurno i bezbrižno!

Lijepa i zdrava koža

Idući korak najčešće je osigurati da vaša koža izgleda zdravo, mladoliko i lijepo, a to najlakše možete učiniti kombinacijama Catrice proizvoda za lice. Korektori će vam pomoći sakriti tragove umora, ali i crvenilo i slične nedostatke na koži. S druge strane, širok izbor Catrice pudera, bilo tekućih, rasutih ili u kamenu, omogućit će vam da svojoj koži date dodatan sjaj i boju. 

Ako ste ljubitelj konturiranja, Catrice ima pravu stvar za vas. Palete za konturiranje omogućit će vam jednostavno kombiniranje boja kako biste svoje lice naglasili savršenim nijansama, dok će vam highlighter dati izgled sjajne, zdrave i mladenačke kože.

Naglasite oči

Kada su u pitanju oči, na izbor vam se nudi čitav niz Catrice kozmetičkih proizvoda kojima ih možete naglasiti, kao što su maskare Catrice i olovke za obrve kojima možete uokviriti oči, pa sve do paleta sjenila i tuševa za oči uz koje ćete naglasiti prirodnu ljepotu očiju. Kod odabira sjenila, na izbor imate čitav niz boja uz koje možete kreirati vlastita umjetnička djela na očima te ih upotpuniti dodatcima poput šarenih tuševa ili pak šljokica i glittera!

Kozmetika za meke usne

Kod stvaranja savršenog makeupa ne smijemo zaboraviti ni na usne, pogotovo ako on jako naglašava oči. Imajte na umu kako je balans veoma važan, te naglašene oči upotpunite prekrasnim Catrice ruževima koji će istaknuti drugu polovicu vašeg lica. 

Boju ruža možete uskladiti s bojom sjenila ili pak raznih Catrice rumenila, ili se pak odlučiti za neku potpuno drugačiju boju. Ako ste pak više ljubitelj neutralnog izgleda, onda su Catrice sjajila savršena ideja za vas. Ne samo da će naglasiti vaše usne, već će im dati i lijep sjaj, ali i zdrav, hidratiziran izgled!

Uokvirite oči uz olovku za obrve

Na kraju, nemojte zaboraviti kako su trepavice i obrve okviri koji će pomoći vašem licu dati sklad i ljepotu, a vašim očima još ljepši izgled. Duge i zavodljive trepavice nikad nisu bile bliže uz Catrice maskare koje će vas osvojiti, no pravi hit zadnjih nekoliko godina nisu trepavice već obrve.

Čupave ili uređene, razigrane ili stroge, ravne ili u luku, obrve su zadnjih nekoliko godina u trendu. A kako biste s njima mogli napraviti što želite, potrebna vam je kvalitetna olovka za obrve koje vam omogućuje postizanje savršenog oblika i popunjenosti. Kada birate olovke za obrve iz Catrice asortimana, u ponudi je mnoštvo tonova uz koje svoje obrve možete mijenjati svaki dan.

Slični postovi: