Nedjelja, 28 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Popularni darovi za djecu manjeg uzrasta

Potrebno je da se darovi za djecu prilagode dobi. Kod izrazito male djece, drvene igračke su najbolji poklon. One nemaju striktno definirana pravila igra, što je odlično za razvijanje kreativnosti djeteta. Također, izrazito su dugotrajne i djeci nikada neće dosaditi. Najpopularniji dar za malu djecu je kocka u koju se postavljaju određeni predmeti. Kocka na sebi ima rupe, a dijete je mora popuniti s trokutima, kockama, pravokutnicima i raznim drugim oblicima.

Vozila za djecu

Odlični pokloni za djecu mogu biti razna vozila. Tko još voli više hodati, nego se voziti? Uz to, vozila će pomoći djeci da ojačaju noge, a uz njih će im odlazak u šetnju biti omiljena aktivnost. To mogu biti tricikle ili vozila na četiri kotača, a postoje razni modeli koji su izgledom prikladni djeci i koji će ih oduševiti na prvi pogled!

YouTube video

Igre za djecu 

Postoje razne igre za djecu koje će im pomoći da razvijaju mozak i kreativnost već od najranije dobi. Hubelino je jedan od najpoznatijih proizvođača igračaka za djecu, koje osim igre služe i za razvijanje. Njihov najpopularniji proizvod je staza za pikule, koju djeca naprosto obožavaju. Ona dolazi u više varijanti, a za koju ćete se odlučiti ovisi o dobi vašeg djeteta. Osim toga, postoje i drugi zabavni darovi za djecu, kao što su set za iskopavanje dinosaura i likristala i znanstveni setovi vremenske postaje , robota ili vjetrenjače.

Slični postovi: