Četvrtak, 28 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

Sportske kamere za snimanje u pokretu

Dodaci za akcijske kamere

Budući da su sportske kamere male i namijenjene snimanju u pokretu, razni dodatci pomoći će vam da uhvatite svaki trenutak iz što boljeg kuta. Akcijske kamere dolaze s određenim dodatcima, no ovisno o vašim potrebama neke ćete morati naručiti i sami. Jedan od najpopularnijih dodataka je stabilizator. Na njega možete postaviti kameru ili mobitel, a omogućit će vam snimanje bez imalo vibracija. Potpuno miran video i mogućnost snimanja nekih cinema scena uz pomoć daljinskog na njemu. Osim njega, u ponudi se može pronaći standardni selfie štap, mikrofon, dodatna baterija ili dodatci koji će vam pomoći da kameru montirate na razne dijelove tijela ili stvari. 

Powerbank je odličan dodatak za mobitel

Ako ste često na putu i nerijetko vam se događa da ostanete bez baterije na mobitelu, imamo rješenje za vas! Powerbank je odličan dodatak koji će vam omogućiti punjenje mobitela gdje god se nalazili. To je prijenosna baterija, koja radi na principu skladištenja električne energije. Napunite powerbank na punjač, te će on pohraniti energiju dok na njega ne spojite mobitel.

https://www.youtube.com/watch?v=szW3nvQWr-8&t=71s

Kada spojite powerbank i mobitel, mobitel će se krenuti puniti. Postoji jedna veoma bitna oznaka, na koju morate obratiti pažnju kada kupujete powerbank. To je oznaka mAh, koja označava kapacitet. Ako vaš mobitel ima bateriju od 3000 mAh, to znači da će powerbank od 6000 mAh moći 2 puta napuniti vaš mobitel od 0 do 100%, bez potrebe da ga punite. Što je veći kapacitet baterije, to je i ona većeg volumena, te je i cijena veća. Powerbank s 2 utora za punjenje je također nešto skuplji, a postoje i oni koji podržavaju brzo punjenje novih mobitela.

Slični postovi: