Subota, 9 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

Powerbank baterije za mobitele online

Gdje kupiti powerbank baterije za mobitele?

Već u samom naslovu teksta dali smo odgovor na ovo pitanje, a odgovor je online. Powerbank baterije za mobitele dostupne su u većini trgovina i danas su rado korišten dodatak za mobitele i kod mlađih i kod starijih generacija. Ipak, i dalje je najveći izbor prijenosnih baterija u raznim online trgovinama, poput web shopa gizzmo.hr.

Prednosti online kupnje powerbank baterije u odnosu na kupnju u klasičnim dućanima su mnogobrojne, a samo neke od njih su: širok asortiman proizvoda, jeftinije cijene i dostava na kućnu adresu bez potrebe za odlaskom u dućan. Prilikom kupnje online obratite pozornost na opis proizvoda. Kapacitet prijenosne baterije najvažnija je stvar, a osim toga u slučaju da Vaš mobitel inače podržava brzo punjenje obratite pažnju i na to koja je output snaga prijenosne baterije.

YouTube video

Bežični punjač za mobitel

Jedna od novijih tehnologija koja je predstavljena tek prije nekoliko godina je bežično punjenje. Prije nekoliko godina ljudi su smatrali da su žice obavezni dodatak svake elektronike, no danas se sve polako mijenja. Bežični punjač za mobitel omogućit će vam jednostavno punjenje mobitela. Jednostavno spojite stanicu punjača u struju i kada želite ostavite mobitel na uređaj. Bežični punjač će ga krenuti puniti sve dok ga ponovno ne uklonite s njega.

Ovo je odličan napredak u tehnologiji i sve smo bliže tome da svi uređaji postanu bežični. Nažalost, bežični punjač još uvijek nije usavršen i ne dolazi kao osnovna oprema mobitela, već ga je potrebno dodatno kupovati. Za one kojima mobitel podržava bežično punjenje to je odličan dodatak, a jedina zamjerka je što će bežični punjač uređaj puniti sporije nego žičani.

Slični postovi: