Četvrtak, 20 siječnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Tonik za lice pruža dodatnu njegu

Ipak, čak i ako niste fanatik kompliciranih rutina od desetak koraka, već birate samo najosnovnije proizvode, tonik za lice je jedan od preparata koji bi trebao ući u baš svaki osnovni paket njege za kožu. On nudi zaštitu, hidrataciju i njegu u istoj mjeri, pa je samim time dobra točka na i svakoj rutini, koja će osigurati da vaša koža izgleda lijepo i bude nahranjena i zaštićena.

Tonik za lice

Čemu služi tonik

Tonik za lice ima nekoliko uloga u zaštiti i hranjenju kože. On se brine da je koža pravilno hidrazitirana i meka te da se neće isušiti tijekom dana, pogotovo u suhim zimskim mjesecima i ljeti. Također vraća prirodnu kiselost koži i uklanja vodeni kamenac koji ostaje nakon umivanja (a također isušuje kožu).

YouTube video

Uz to, stvara savršenu podlogu za ostale preparate za hidrataciju kože, a uz to pomaže u uklanjanju ostataka mlijeka za čišćenje kože. Djeluje i antibakterijski, što znači da spriječava nastanak upala. Važno je napomenuti kako tonik za lice nije preparat za čišćenje lica od šminke ili nečistoća, već tu ulogu imaju micelarne vode, mlijeka, gelovi i pjene za čišćenje.

Slični postovi: