Nedjelja, 7 kolovozaStranica o Hrvatski
Shadow

Umetci za kosu brzo mijenjaju frizuru

Briga oko izgleda i ljepote posebno je izražena posljednjih nekoliko godina kod oba spola, a najviše kod žena. Sve više vremena i novaca dopušta ljudima da investiraju u sebe i izgledaju što bolje, a jedan od načina da promijenite svoju frizuru su umetci za kosu. Tako možete posebno zablistati dolaskom na neki važan događaj i mamiti poglede suprotnoga spola.

Umetci za kosu mogu biti prirodni ili sintetički, a osim toga dijele se i prema oblicima. Kroz tekst ćemo vas upoznati s umetcima i na koji način odabrati prave prilikom kupnje. Također, na kraju teksta donosimo vam jednu zanimljivu web trgovinu gdje možete kupiti razne kvalitetne stvari za vašu kosu.

Odabir pravih umetaka za kosu

Umetci za kosu razlikuju se prema:

  • materijalu
  • obliku
  • boji
  • načinu postavljanja u kosu

Svaka od ovih karakteristika veoma je važna i prilikom odabira morate se potruditi da kupite onaj koji najbolje odgovara vašoj prirodnoj kosi. Tako će drugima biti neprimjetno da se radi o umetku i neće vidjeti razliku. Trajni umetci za kosu mogu trajati nekoliko mjeseci i odlično su rješenje za brzo produljivanje kose. Ako želite dulju kosu i ne želite čekati nekoliko mjeseci da ona naraste, umetci je mogu odmah produljiti. Nakon nekoliko mjeseci kada naraste ih skinite i uživajte u svojoj potpuno prirodnoj, dugoj kosi.

Sintetički ili prirodni umetci za kosu

Važna stvar prilikom odabira je materijal od kojeg su izrađeni. Sintetički umetci za kosu neće pružiti potpuno prirodni izgled kose i nisu dugotrajni, no njihova prednost je jeftina cijena. Ako su vam potrebni za kratko razdoblje i ne želite ih dugo vremena nositi na kosi, tada su oni dobar izbor.

Umetci za kosu su odlično rješenje za promjenu frizure
Prirodni umetci za kosu

Prirodni umetci za kosu će vam pružiti savršeno uklapanje s vašim vlasima i trajat će nekoliko mjeseci. Oni su najbolji odabir za dugotrajno mijenjanje frizure i briga oko njih je puno jednostavnija. S njima možete raditi sve što ste dosada navikli raditi s vašom kosom.

Dugotrajno nošenje umetaka

Vaša kosa je veoma osjetljiv dio tijela i morate biti oprezni prilikom njenog „nadograđivanja“. Umetci za kosu su odlično rješenje za promjenu frizure, no nikako ne bi trebali biti stalni odabir.

YouTube video
Video: Moja kolekcija ekstenzija I perika

Budući da oni opterećuju vaše prirodno vlasište i korijen kose, nemojte ih nositi konstantno. Nastojite uvijek raditi pauzu između nošenja i uvijek birajte one umetke koji se prirodno lijepe na vašu kosu, te je ne oštećuju. Tako ćete biti sigurni da će vaša kosa ostati zdrava i kvalitetna.

Slični postovi: