Srijeda, 29 studenogaStranica o Hrvatski
Shadow

Zavidni trbušnjaci za samo 2 mjeseca

Ako ste osoba koja želi izgledati najbolje što može i spremni ste se pomučiti da to ostvarite, onda ste na pravom mjestu. Kako skinuti salo s trbuha bez gladovanja i rađenja trbušnjaka do iznemoglosti? Odgovor je Insanity program. Nećete biti gladni, nećete raditi samo trbušnjake i znojit ćete se kao nikad do sada. Jeste li spremni za najbrže skidanje viška masnih naslaga ikad?

Kako skinuti salo s trbuha bez gladovanja

Bez gladovanja je moguće, ali bez znojenja neizvodivo! Pogotovo ako se odlučite za Insanity program. Ovo je jedinstven slučaj mršavljenja i preoblikovanja tijela gdje dijeta i odricanje od određene skupine namirnica nisu uključeni. Uglavnom uz ovakav program dobijete i plan prehrane. Vjerojatno ćete morati jesti više nego inače, jer će vam za trening trebati sva energija koju imate. Naoružajte se voljom, jer zbog intenziteta treninga mnogi odustanu nakon prva dva-tri treninga. Zadajte sami sebi izazov i izdržite, jer je ovo najbrži način da dobijete tijelo o kakvom maštate i definirate trbuh.

YouTube video

Kako funkcionira ovaj trening

Ovaj program se temelji na vježbama za cijelo tijelo koje koristi samo težinu vašeg tijela kao otpor. Svaki trening traje 30 do 60 minuta i potrebno je trenirati 6 puta tjedno. Cijeli program traje 60 dana. Osnovna razlika između ovog i drugih treninga je u tome što Insanity forsira rad visokog intenziteta s kraćim pauzama, a drugi obrnuto. Prvi mjesec uključuje 5 vježbi koje će vas natjerati da se znojite i istopite sav višak masnih naslaga. Nakon prvog mjeseca slijedi tjedan umjerenog vježbanja koji će vas pripremiti za sljedeći mjesec. U drugom mjesecu se uvode 4 nove vježbe. Svaka vježba je napornija i teža od prethodne. Zato ćete se iznenaditi svojim odrazom u ogledalu prije nego što to očekujete. Imati trbušnjake ne znači samo neumorno ponavljati iste vježbe i paziti na prehranu. Za definiciju tijela je važan dobar kardio trening i znojenje.

Prvi korak svakog vježbanja

Svako vježbanje mora početi s pravilnim zagrijavanjem. Insanity zagrijavanje ima malo drugačije vježbe koje će pokrenuti svaki mišić vašeg tijela. Nekoliko serija trčanja u mjestu, skokovi u čučnju, skokovi u stranu i nekoliko odabranih vježbi istezanja trebate raditi nekoliko minuta. Još nešto trebate znati. Svaka vježba ovog programa sadrži neke specifične kretnje koje nisu jako teške ako ste imalo u formi. Međutim, ponavljanje tih vježbi s iznimno kratkim pauzama za predah zna biti itekako naporno i iscrpljujuće. Te kretnje su uglavnom različite vrste skokova u čučnju, sklekovi, sprintanje u mjestu i slično. Svakim danom će vaše tijelo biti sve snažnije, vitkije i bolje definirano. Na kraju ćete imati trbušnjake na kojim će vam svi zavidjeti!

Slični postovi: