Petak, 8 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

Dječji koferi Trunki su odlične kvalitete

Koferi za djecu su investicija i traju dugo vremena, stoga ne zaboravite provjeriti koliki je kapacitet, koliko je pretinaca i odvojenih dijelova. Ovisno o vašim preferencama i o tome kako ste se naučili pakirati stvari, možda ćete trebati kofer koji ima dodatnu zaštitu iznutra! Takvi koferi za djecu imaju još jedan remen koji vam pomaže da stisnete stvari i da budu kompakte, ali i sigurne dok vaše dijete maše koferom.

Trunki koferi

Trunki je obiteljski biznis koji je nastao u 2011. godini, a danas su poznati kao jedan od poznatijih proizvođača dječjih kofera. Koferi Trunki nude vrlo inovativan dizajn i vrlo dobru kvalitetu te se zbog toga danas izdvajaju iz mase proizvođača.

Dječji koferi

Dječji koferi trunki

Kod njih postoje i klasični dizajni takozvanih „jurnih kofera“, ali su najpoznatiji koferi Trunki koji su napravljeni baš za djecu. Oni imaju udubinu na vrhu tako da dijete može sjesti u bilo kojem trenutku, zabavni dizajn sa simulacijom uši i nosa za koje se dijete može držati te kotače na kojima se dijete može vući i gurati.

YouTube video

Iznutra ćete vidjeti i remen koji drži stvari s gornje polovice kofera na toj strani i kad se kofer otvori. Dvije ručke su pogodne za nošenje od strane roditelja, a radi se o hardshell koferu koji je vrlo stabilan.

Spoj kofera je napravljen od vrlo mekanog materijala, gume, kako se djeca ne bi pričepila pri zatvaranju. Koferi trunki, koje možete kupiti u internetskoj trgovini Pchelica.com, se mogu nositi i na ramenu, a imaju i ključić koji dodatno zatvara kofer kako vam nitko ne bi prolazio kroz stvari bez dopuštenja. Kapacitet je 18 L za većinu modela i postoje razni dizajni: životinje, zanimanja, automobili… Što god poželite!

Slični postovi: