Subota, 9 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

Drveni vlakovi najpoznatije su drvene igračke

Izbor dječjih igračaka danas je veoma velik i u modernom dobu sa spojem tehnologije i elektronike igračke su znatno napredovale. Sve te nove igračke znatno umanjuju razinu mašte i kreativnosti potrebnih kod igranja, te iako su zabavne – ne potiču djecu na razmišljanje i maštu. Zbog toga su drvene igračke u zadnje vrijeme polako vratile svoju popularnost i danas su ponovno veoma tražene igračke za djecu. Najviše se ističu drveni vlakovi koji će oduševiti svako dijete, a pobudit će im i maštu i kreativnost da se sami igraju bez jasno definiranog cilja koji se često javlja u računalnim igricama.

Zbog čega su drvene igračke dobre za djecu?

Budući da su izrađene od drva i boja koje ne utječu negativno na djecu, drveni vlakovi su sigurna igračka za djecu. Plastične igračke čestu su jeftinije, no razna bojila mogu negativno utjecati na djecu. Isto tako dugotrajno gledanje televizije ili monitora računala može negativno utjecati na vid djece.

Drveni vlakovi najbolji su poklon
Drveni vlakovi su dugotrajne igračke

Drvene igračke osim što zabavljaju djecu, pomažu im da razviju maštu, planiranje i kreativnost, te da sami osmisle kako će se s njima igrati. Još jedna prednost drva je što je dugotrajno i za razliku od plastike koja lako može puknuti, drvo će trajati dugi niz godina i može se prenositi s naraštaja na naraštaj što je odlična prednost ovih igrački. 

Drveni vlakovi najbolji su poklon

U širokom asortimanu drvenih igrački ističu se drveni vlakovi koji će vaše mališane zabavljati dugi niz godina. Još jedan plus je što se drveni vlakovi mogu lako nadograđivati kupnjom dodatnih tračnica i zbog toga nisu igračka koja će zauvijek biti ista. Slaganje pruge i ostalih igrački kuda će drveni vlakovi voziti za djecu može predstavljati izazov.

Drveni vlakovi su sigurna igračka
Drveni vlakovi i cesta

Taj izazov natjerat će ih da prije slaganja zamisle i isplaniraju način na koji planiraju složiti prugu, te da je u konačnici i slože na zamišljeni način. Osim toga, igranje drvenim vlakovima može djeci pomoći da shvate osnove fizike i gravitacije već u najranijoj dobi, a sve o tome kakve igračke razlikujemo u ponudi web shopa pchelica.com i koji su najpopularniji brendovi saznajte u nastavku.

BigJigs vlakovi i pruge

Jedan od najpoznatijih proizvođača drvenih vlakova zasigurno je kompanija BigJigs. Oni u svojem asortimanu nude razne proizvode koji se tiču drvenih vlakova, od pruga, lokomotiva, tračnica, vagona i cesta. Njihov najpoznatiji proizvod su kompleti Bajkoviti vlak ili Drveni vlak s cestom.

YouTube video

Ljubičasta lokomotiva s dva vagona u sličnim bojama noću se može voziti po tračnicama i diviti se u ružičastom svijetu oko sebe. Drveni vlak s cestom je nešto veća igračka koja će zasigurno zabaviti svakog mališana. Sastoji se od pruge, ceste, dva vlaka, automobila, mosta, znakova, kuća, ljudi i drveća, a dimenzije su 210cm x 85cm.

Brio drvene igračke

Brio ponuda je orijentirana na strojeve, pa se tako u pchelica.com web trgovini mogu pronaći električni vatrogasni kamion, električne lokomotive i komplet s brodom i vagonom s dizalicom.

Zelena električna lokomotiva
Drveni vlak znamke Brio

Ove igračke za rad zahtijevaju i baterije, te mogu biti idealna dopuna setu za vaše mališane koji se vole igrati s vlakovima! Kvaliteta i funkcionalnost ovih proizvoda je nevjerojatna, a bilo da odaberete veliku crvenu električnu lokomotivu ili zelenu električnu lokomotivu, vaše dijete će uživati u igri s njom.

Jarod Story box setovi

Jarod je dugogodišnji proizvođač klasičnih drvenih igračaka, a prilagodbom u moderno vrijeme dodao je mogućnost korištenja raznih modernih elemenata. Ove igračke dolaze iz Francuske i jamče za kvalitetu i dugotrajnost. Najpoznatiji Jarod proizvodi su Story Box i Story Express setovi, koji su različitih tematika. Tako razlikujemo farmu, safari, gradski centar, cirkus, divlji zapad, rotirajući most i vatrogasci. Kroz svaki od ovih setova vaše dijete uživat će u igri i imati priliku smisliti vlastiti scenarij igre. 

Gdje kupiti drvene igračke?

Najbolji način za kupnju drvenih igračaka je web trgovina pchelica.com. Razlog tome je što na ovoj trgovini postoji širok asortiman kvalitetnih drvenih igračaka poznatih proizvođača iz kojeg će svatko pronaći ono što želi. Osim toga, jasno naznačeni opisi svakog artikla detaljno će vam pomoći prilikom odabira. Cijena u ovoj trgovini je veoma povoljna, a morate imati na umu da su drveni vlakovi dugotrajne igračke koje se ne mogu uništiti, te će za igru služiti generacijama. Osim toga one nisu samo za zabavu, već kod djece potiču razvoj mašte i kreativnosti.

Slični postovi: