Nedjelja, 10 prosincaStranica o Hrvatski
Shadow

Nosači za bicikl – jednostavan a funkcionalan proizvod

Nosači za bicikl vam omogućuju da prevezete vaš bicikl kamo god poželite. Uz njih vaše biciklističke avanture neće biti dosadne i ograničene isključivo na okolno područje stanovanja.

Montirajte nosač na vaš automobil i jednostavno prevezite jedan bicikl ili čak više njih na željeno odredište, na neku novu neistraženu lokaciju i uživajte u vožnji, u upoznavanju i osvajanju novih biciklističkih ruta.

Uz nosače za bicikl cijela vaša obitelj može provoditi ugodne vikende u prirodi i družiti se uz ovaj zabavan i zdrav sport.

Prednosti nosača za bicikl

Nosači za bicikl čuvaju i štite vaš bicikl od oštećenja, a vama daju punu slobodu biciklističke sportske aktivnosti. Jednostavno, brzo i lako se montiraju i koriste, tako da se ne morate brinuti o gomili alata i gubljenju vremena za njihovo montiranje. Na vama je samo da bicikl postavite na nosač i da izaberete lokaciju na kojoj ćete uživati u čarima bicikliranja.

Nosači za bicikl su čvrsti, sigurni i proizvedeni po vrhunskim standardima te temeljito testirani kako bi se osigurala vaša sigurnost, ali i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Tržišna ponuda nosača

Na tržištu su dostupne različite vrste nosača bicikla za auto. Tako možete birati nosač koji se montira na krov, zatim model koji se montira na kuku ili pak verziju za prtljažnik.
Krovni nosač je model nosača za bicikl koji je najjednostavniji za montiranje. No, nosači koji se montiraju na prtljažnik ili modeli koji se postavlja na kuku su daleko praktičniji i jednostavniji za korištenje, ponajviše u smislu lakšeg utovara i istovara bicikala, što je vrlo bitno kod težih i masovnijih modela ovih prijevoznih sredstava.

Kod odabira nosača neka vam cijena ne bude prioritet. Osnovni kriteriji po kojima bi trebali birati nosač za bicikl su njegova kvaliteta, sigurnost i pouzdanost samog proizvođača.

YouTube video

Nadalje, obratite pažnju na težinu bicikla jer nosači se razlikuju po težini koju mogu podnijeti. Također, kod kupovine obavezno birajte nosač prema modelu vašeg automobila, jer oni nisu univerzalni, odnosno svaki nosač ne odgovara svakom modelu vozila.

Slični postovi: