Subota, 2 srpnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Palete sjenila za žene koje nemaju vremena

Iako se najčešće koriste kako bi se našminkale oči, palete sjenila oči mogu se koristiti i u druge svrhe poput zamjene za tuš kada predstavljaju odlično rješenje kada shvatiš da se tuš potrošio. Važno je odabrati prikladnu boju te sjenilo nanijeti u liniji trepavica uz pomoć manjeg pljosnatog kista za nanošenje. 

Također, ovakva paleta može poslužiti i kao zamjena za highlighter koji, iako je najtraženiji i najpopularniji make up proizvod u posljednjih nekoliko godina, nije nezamjenjiv. Zato ga dobra paleta svjetlucavih sjenila za oči vrlo lako može zamijeniti pa čak i popularni I Heart Revolution highlighter.

Biraj kvalitetnu kozmetiku

S obzirom da brojne zaljubljenice u šminku i kozmetiku smatraju kako im je potrebno puno novca kako bi si mogle priuštiti kvalitetne kozmetičke proizvode, tome nije tako. Naime, na tržištu postoje brandovi poput kozmetike Lovely koja ima velik izbor kvalitetnih i pristupačnih kozmetičkih proizvoda. Slična stvar je i kada je u pitanju kozmetika brenda I Heart Revolution.

Palete sjenila essence
essence palete sjenila

I Heart Revolution za odvažne

Kao što i samo ime govori, I Heart Revolution kozmetika predstavlja pravu kozmetičku revoluciju na području šminke. Naime, ovaj londonski brand odlikuje se širokom ponudom kvalitetnih i pristupačnih proizvoda koji će mnoge ostaviti bez daha. Najpopularniji proizvod I Heart Revolution kozmetike su njihove luksuzne palete sjenila koje karakterizira odlična pigmentiranost i šarene kombinacije boja zbog čega bi svatko trebao imati barem jednu u svojoj kozmetičkoj torbici. 

YouTube video

U njihovoj je kolekciji moguće pronaći one toplih tonova, hladnih tonova, sa šarenim bojama kao i one prilagođene profesionalnijoj upotrebi, ali i potpunim amaterima u šminkanju.

Slični postovi: