Subota, 27 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Duga povijest ruževa za usne

Od nedavno je poznato kako se vizualno povećanje usana može postići i adekvatnim šminkanjem, bez potrebe za estetskim intervencijama. Tajna se krije u odabiru dobrih boja olovki za usne i kod ruževi za usne. Naime, kako bi se postigao efekt većih usana, potrebno je olovkom za usne malo precrtati prirodne usne, unutarnji dio usana blago prekriti olovkom, a zatim precizno nanijeti ruž za usne u željenoj boji. 

Ukoliko se odaberu prave boje i sve se napravi precizno, na vrlo brz i jednostavan način postići ćete efekt većih i punijih usana.

Veganski brend kozmetike

Ukoliko ste u potrazi za veganskim brendom kozmetike, Mayani kozmetika (više na pinkpanda.hr) je upravo ono što tražite. Naime, ova kozmetička kuća karakteristična je po tome što nijedan sastojak svojih proizvoda kao ni proizvode ne testira na životinjama, niti su životinjskog podrijetla zbog čega ih svrstavamo u vegan i cruelty free kozmetiku.

YouTube video

Osim toga, Mayani kozmetika je visokokvalitetna kozmetika stvorena s ljubavlju i pažnjom, pomno zapakirana u prekrasna pakiranja zbog čega ne čudi njihova ogromna popularnost u svijetu ljepote. 

Mayani ruževi za usne

Jedan od najpoznatijih Mayani ruževa je onaj koji na temelju pH vrijednosti usana određuje idealnu boju za vaše usne. Ovisno o pH vrijednosti vaših usana, on mijenja boje pa tako može biti ljubičast, ružičast ili ljubičast-crven. Glavni sastojci ovog Mayani ruža za usne su shea maslac i maslinovo ulje koje mu daju teksturu njegujućeg balzama za usne.

Ruževi
Ruževi za usne dugotrajnih formula

Osim vrlo ugodnog osjećaja na usnama kojem doprinose kvalitetni sastojci, karakterizira ga i visoka trajnost, visoka kvaliteta sastojaka, kremasta tekstura koja omogućuju lakše razmazivanje ruža po usnama  te u konačnici neodoljiv visoki sjaj. On se zadržava na usnama i čini ih privlačnim.

Slični postovi: