Četvrtak, 30 lipnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Stropna rasvjeta je neophodna u svakoj prostoriji

Dodatna rasvjetna tijela

Kod nekih prostorija dobro je koristiti i neka dodatna rasvjetna tijela. Stropna rasvjeta pružit će jednoliko osvjetljenje cijele prostorije, no za ugodnost boravka u određenim dijelovima samostojeće lampe ili lampe za radni stol moraju biti prisutne. Prilikom večernjeg opuštanja na kauču u dnevnom boravku i čitanja knjige, kako biste imali što bolje osvjetljenje pomoći će vam samostojeća lampa.

YouTube video

Lusteri za određene prostorije

Kako biste što bolje uredili i istaknuli luksuz u određenim prostorijama, pomoći će vam lusteri. Lusteri su rasvjetna tijela koja vise sa stropa i tako pružaju osvjetljenje s niže točke, od plafonijera. Osim toga, lusteri se najviše koriste radi samog uređenja prostorije. Najčešće se stavljaju na strop u dnevnom boravku ili iznad stola na kojem se jedu obroci, a možete ih postaviti i u sve prostorije u slučaju da imate visoke stropove. Postoje razni luksuzni lusteri, koji su ukrašeni i cijeloj prostoriji će dati dodatni štih i poboljšati je vizualno. 

Volino web trgovina u ponudi ima razna rasvjetna tijela, po veoma povoljnim cijenama. Kvalitetni lusteri u njihovoj ponudi mogu se naći u raznim varijantama. Zasigurno ćete pronaći ono što ste zamislili, a sve iz njihovog asortimana možete jednostavno naručiti. Kupnja iz vlastitog doma danas je moguća za sve, pa su tako i lusteri dostupni online. Jednostavno odaberite sve što želite naručiti i paket će stići na vašu adresu u veoma kratkom roku. Prilikom montiranja, pobrinite se da su lusteri dobro pričvršćeni i sigurni. Oni su nerijetko veoma teški i zbog toga moraju biti dobro fiksirani na strop.

Slični postovi: