Subota, 2 srpnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Zašto odabrati VPS hosting ?

Iako je web hosting opće poznatiji pojam nego VPS hosting, u današnje vrijeme VPS ima niz prednosti u odnosu na hosting. Ova usluga omogućava vam direktan pristup serveru i mogućnost dijeljenja performansi servera s drugim korisnicima. VPS hosting za web stranice je trenutno najpopularniji, te je ujedno i najbolji odabir.

VPS hosting paketi

Postoje razni paketi servera, a prema vašim potrebama birate onaj koji vam odgovara. Kod plus.hr firme možete pronaći sve potrebne stvari za web stranicu, pa tako i VPS hosting. Svi paketi uključuju:

  • Mogućnost restartanja servera – u slučaju bilo kakvih poteškoća
  • SSD disk – garantiraju puno brže učitavanje web stranice
  • Više različitih podržanih operativnih sustava – za sve potrebe
  • Statistike – oko dostupnosti mreže i performansi
  • SSH pristup serveru – jednostavniji i brži način upravljanja sa serverom

Ako ste novi u svijetu interneta i niste upoznati s izradom web stranice ili odabirom odgovarajućeg paketa, slobodno možete kontaktirati podršku. Oni će prema vašim potrebama odabrati paket koji odgovara zahtjevnosti web stranice, te vam mogu pomoći i s tehničke strane.

Odabir domene za web stranicu

Kod odabira domene morate imati na umu da je domena nepromjenjiva. Jednom kada registrirate domenu, taj naziv morate držati dok god postoji web stranica. Promjena domene će djelovati negativno na rangiranje web stranice kod tražilica, stoga nikako nije preporučljiva.

YouTube video

Kod odabira si dajte vremena i dobro razmislite o potencijalnim imenima. Tu će vam pomoći provjera domene, koja će vam otkriti je li neki naziv registriran za određene ekstenzije. Imajte na umu da tražite što kraće i lakše pamtljivo ime domene, koja je vezana uz vaše poslovanje. 

Slični postovi: