Subota, 27 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Dječji koferi Trunki su odlični za putovanje

Zašto dječji koferi?

Ako putujete mnogo ili često dijete ostavljate kod bake i djeda, nije loša ideja naučiti dijete da se samo pakira i da ima osjećaj odgovornosti za svoje stvari. Dječji koferi su odličan način da naučimo svoju djecu da oni moraju paziti na svoje stvari te da postoji određena odgovornost koju moraju imati. 

Mogu biti super dar

Isto tako, dječji koferi su odlična ideja za dar jer će svakako biti korisni, a djeci se sviđaju zbog vizualnog doživljaja. Mnogi su koferi danas uređeni da sliče na neke životinjice ili su puni likova iz crtića – u svakom slučaju, nećete razočarati mališane. 

Trunki koferi
Trunki koferi sliče na mala vozila, odnosno na male životinje.

Uče odgovornosti

Isto tako, uštedjet ćete vrijeme ako kupite djetetu kofer. Ovo je posebice bitno za one koji često šalju djecu na čuvanje – ne morate svaki put iznova sve pakirati i slagati već možete ostaviti barem dio obuće i toaletnog pribora unutra. Često roditelji djeci ostave poluotvorene kofere u sobi kako bi oni mogli stavljati i vraćati stvari po potrebi.

Trunki koferi za djecu

Trunki je izuzetno popularan brend dječjih kofera – na naše su tržište unijeli potpunu revoluciju i upoznali su ljude s konceptom dječjeg kofera koji je i praktičan i zabavan. Većina modela napravljena je na isti način, ali je drugačijeg dizajna što se tiče boja i uzoraka.

YouTube video

Trunki koferi sliče na mala vozila, odnosno na male životinje. Oni su široki i niski te imaju kotačiće – zbog toga se djeca često voze okolo na njima i to je vrlo praktično. Imaju ručke za nošenje, ali i elastične vrpce te džepić za sitnice. Isto tako, dobivate vrpcu pomoću koje možete vući kofer ili ga nositi preko ramena. 

Slični postovi: