Četvrtak, 28 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

Korporativni darovi koji se ističu

Ako ste zbilja u suši s idejama i ne znate kako biste svoj korporativni dar unaprijedili, pokušajte napredak učiniti u vidu dizajna. Krenite od najsitnijih detalja: veličina logotipa, kvaliteta ispisa, boje i materijali.


Sve nabrojano važno je za prvi utisak. Čak i najobičnija kemijska olovka ili šalica mogu biti odlični korporativni darovi. Naravno, ako se potrudite u vidu dizajniranja, pronađete neko lijepo pakiranje i odaberete verziju drukčijeg oblika, veličine i boje. Dobra izvedba pola je posla do nečeg drugačijem i jedinstvenog.

Multifunkcionalnost darova

Ako ste više ljubitelj tehnologije, svoje inovativne korporativne darove možete koncipirati u obliku malog tehnološkog čuda koji će svakako obradovati svakog poslovnjaka. Bežični power bank odlična je ideja koja će impresionirati svakog primatelja.

YouTube video

Osim što se radi o novoj tehnologiji, power bank je dodatak bez kojeg danas teško možemo proći kroz dan, pa će takav dar u svakom slučaju biti koristan. Dobra ideja kao korporativni darovi su i razni multifunkcionalni dodatci, poput plave kemijske olovke koja u sebi sadrži.

Slični postovi: